Acasa Bariere de securitate Bariera de securitate XXL Mesterel

Cautare Produs

Categorii

Banner
Bariera de securitate XL MesterelBariere de securitate S Mesterel

Bariera de securitate XXL Mesterel
click pe imagine


Bariera de securitate XXL Mesterel

Pret (piece): Lei 499.00

Pune o intrebare despre produs

Bariera de securitate XXL este potrivita pentru separarea camerelor sau tinerea copiilor departe de scari sau diverse piese de mobilier.

Bariera de securitate XXL este fabricata in Romania de catre MESTEREL cu drag pt copilul tau.

 

Bariera este mesterita manual numai din lemn de fag (esenta tare). Astfel, copilul t?u nu va respira urm? de vapori toxici ?i se va juca in siguranta, ca īn sānul naturii.

Gratie distantei dintre bare, inaltimii, muchiilor si colturilor rotunjite conform noilor reglementari Europene copilul dvs se va putea juca in deplina siguranta in interiorul barierei de securitate XXL.

In functie de imaginatia si necesitatile dvs bariera de securitate XXL se poate modula in diferite forme sau poate fii folosita ca tarc de joaca octogonal


Bariera de securitate XXL se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare asamblarii. IMPORTANT! Pentru montare sunt necesare gauri in structura pe care se monteaza bariera (ex perete, balustrada etc)
Asigura-te ca vei reusi sa achizitonezi una din minunatele bariere de securitate (fabricate in Romania) disponibile pentru ca stocurile sunt limitate.

 

Transport 19 lei

Producator Mesterel Romania